Bootcamppodden

Eget projekt 2017
Min roll: Allt

Vissa köper nya träningskläder för att motivera sig med träningen. Vissa snackar mest, men det blir väldigt lite verkstad så att säga. För mig blev det en blandning när jag ville få bättre ordning på träningen. Jädrans mycket snack. Och verkstad. Jag gjorde en podcast.
Bakgrund:


40-årskrisen flåsade mig i nacken, det var dags att springa ifrån den. Jag såg en videoannons på Facebook för ett bootcamp. Det såg jobbigt ut. Svettigt. Kul. Det skulle kunnat stanna där.

Men jag ville komma i bättre form till födelsedagsresan som skulle ta mig till Grekland, så jag bestämde mig för att köra. Det skulle kunna stannat där också.

Men som så många gånger tidigare fick jag ännu en idé, att dokumentera allt för att göra en podcast. Det skulle kunnat stanna där med, som en idé alltså.

Men jag vet inte hur många gånger jag gått och grubblat över idéer som slutat som just embryon, och sen ångrat att jag inte genomfört dem, så jag bestämde mig för att verkligen realisera mina tankar den här gången. Att jag aldrig någonsin jobbat med radio, knappt ens öppnat ett ljudredigeringsprogram, stoppade mig inte.

Jag är fruktansvärt glad över att jag hoppade på bootcampet. Och precis lika nöjd över att jag faktiskt fullföljde och också gjorde podden. Helt och hållet själv!


✩✩✩✩✩
”Sjukt peppig. Ärlig, nära och spännande!”

Betyg från användaren aaaida
Bootcamppodden blev sex avsnitt storydriven podcast. Den distribueras av Acast men finns såklart att lyssna på både via Itunes och Podcaster.Lokalmedia i Hägersten skrev om podden.

Mark